1 מחממים בסיר בינוני ורחב שמן זית. מכניסים את הבצל ומערבבים קלות עד הזהבה.
2 מוסיפים את הגזר ומערבבים. נותנים לו כמה דקות להתרכך ומוסיפים את העגבניות. מערבים עד בעבוע.
3 מוסיפים את הפלפל האנגלי, המלח הגס, הפלפל הגרוס ועלי הדפנה, ומניחים לרוטב להתבשל כחמש דקות.
4 מוסיפים את הבשר ואת השומן (ללא טיגון מוקדם) ומערבבים בעדינות. נותנים לרוטב לרתוח ומורידים את האש לקטנה. מבשלים כשעה ומערבבים מדי פעם. אם הרוטב עדיין אינו סמיך מספיק, משאירים עוד קצת על אש קטנה.
5 מגישים את הרוטב על ערימת ספגטי, ביחד עם פרמזן מגורר ובזיליקום טרי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!