המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 מכניסים לשקית האפייה את הבשר ומתבלים. 3 מוסיפים לשקית את הירקות, שיני השום ועשבי התיבול. 4 מוסיפים לשקית את הנוזלים: סילאן, שמן זית ומים/יין. מרכיבי אסאדו עם טריק - שמן זית | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל מרכיבי אסאדו עם טריק - סילאן | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5 משחררים קצת אוויר מהשקית (שימו לב – לא מחוררים את השקית), סוגרים אותה היטב ומערבבים. מרכיבי אסאדו עם טריק - לערבב בתוך הקוקי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל מרכיבי אסאדו עם טריק - שקית קוקי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל6 מניחים את השקית על תבנית אפייה ואופים במשך שעתיים. 7 מוציאים מהשקית ומגישים. בתאבון. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |