1 הרוטב: במחבת מחממים את השמן. מכניסים את השום והזנגביל תוך ערבוב מתמיד למשך 20-30 שניות. מוסיפים את הבצל ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים את כל שאר החומרים ומטגנים למשך 8-10 דקות תוך ערבוב מתמיד. מכניסים לבלנדר או מעבד מזון עד שמקבלים רוטב חלק. אם משתמשים בגלנגל מוציאים לפני שמכניסים את הכל למעבד.
2 הבשר: מחממים בווק את השמן ומוסיפים את השום. מערבבים כ-20 שניות ומכניסים את הבשר. מקפיצים את הבשר כ-2 דקות. מוסיפים את הבצלים, האספרגוס והפלפלים וממשיכים לערבב כדקה. מוסיפים את הרוטב תוך ערבוב מתמיד במשך 2 דקות על אש גבוהה.
3 המרק: במחבת מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל תוך ערבוב מתמיד עד לשקיפות. מוסיפים את מחית הקארי תוך ערבוב מתמיד ומטגנים על אש גבוהה עוד כדקה וחצי. מורידים מהאש.
4 מכניסים את כל המרכיבים (פרט למרכיבי הקישוט והתיבול) למעבד מזון ומוסיפים את הבצל עם הקארי המטוגן עד שמתקבל מרק חלק וקטיפתי. במידה ורוצים מרק דליל יותר מוסיפים פנימה עד כוס מים ומערבבים.
5 מקררים כ-3 שעות.
6 מערבבים ידנית בקערה את מרכיבי הקישוט והתיבול.
7 הרכבת המנה: מגישים לצד אורז יסמין או אורז תאילנדי. מסדרים על צלחת כל מרכיב בנפרד ומפזרים עירית למעלה. מוזגים מהמרק לכוס שקופה ומוסיפים כף מתערובת הקישוט והתיבול.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים