קבבים ותפוחי אדמהמסתבר ששעה זה ים זמן להכין ארוחת ערב: בזמן שתפוחי האדמה מזהיבים יפה יפה בתנור - מערבבים את הבשר עם התבלינים וצולים 2 דקות מכל צד
צילום: אסף רונן
|
המצרכים (2 מנות):לתפוחי האדמה:
לקבבים:
אופן ההכנה:1 חותכים את תפוחי האדמה לפלחים, מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מוסיפים את השום, התבלינים והשמן, מערבבים ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל-20-25 דקות. 2 מסירים את נייר הכסף ואופים את התפודים עוד 5-10 דקות, להזהבה. 3 בינתיים מערבבים בקערה את הבשר טחון עם הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים ושמן הזית. יוצרים קבבים ארוכים או עגולים. 4 מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הקבבים כ-2 דקות מכל צד (תלוי כמה אתם אוהבים את הבשר עשוי), או עד שהם משתזפים יפה. 5 מגישים עם תפוחי האדמה. צילומים: אסף רונן – צילום מזון, תדמית ופרסום הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |