המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר כבד, מטגנים את הבצל להזהבה , מוסיפים את הבשר והשום ומטגנים מס' דקות להשחמה. 2. קולים מעט את כוסברה, ההל והקימל על מחבת יבשה, כותשים מעט ומוסיפים לסיר. מוסיפים את שאר חומרי התיבול היבשים ומטגנים דקותיים. 3. מוסיפים את מיץ העגבניות, הלימון וציר הטלה ומביאים לרתיחה קלה. מבשלים בסיר מכוסה ברתיחה עדינה כשעה וחצי. 4 מוסיפים את הקולרבי ומבשלים עוד כחצי שעה. 5. מגישים עם עלי ריחן מעל התבשיל לצד אורז בסמטי. *טיפ לנמנעים מקולרבי בגלל עפיצותו: חולטים את הקולרבי בהרבה מים רותחים עם מעט מלח לדקה, מקררים וממשיכים על פי ההוראות. |