1 בקערה רחבה מערבבים היטב את הבשר, העלים הקצוצים, הביצה, הבורגול הבצל והשום. ממליחים מפלפלים ויוצרים מהעיסה שהתקבלה קציצות עגולות אותן ומניחים בתבנית משומנת.
2. במחממים מעט שמן זית בסיר שטוח ורחב ומטגנים את הקציצות, בתום הטיגון מחזירים את הקציצות לתבנית.
3. באותו הסיר ממשיכים בהכנת התבשיל: מוסיפים לסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל והשום מספר דקות, מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומטגנים שתי דקות נוספות.
4. מוסיפים לסיר את הלימונים הכבושים, גרגרי החומוס והתבלינים. מערבבים ומוסיפים את המים.
5. מביאים את התבשיל לרתיחה ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
6. מכניסים את הקציצות פנימה ומבשלים כ- 40 דקות.
7. לקראת תום הבישול מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה חמש דקות נוספות.