1 מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים וחצי מכמות הצנוברים. יוצרים מהתערובת שנוצרת קציצות בגודל אצבע ומניחים על מגש. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2 מחממים במחבת את השמן ומטגנים את יתר הצנוברים למשך כמה שניות. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
3 באותו שמן מטגנים את אצבעות הבשר במשך שתי דקות.
4 מסדרים את קציצות הבשר זו ליד זו בתבנית שטוחה ויוצקים עליהם את הטחינה הדלילה. אופים כ-20 דקות. מוציאים ובוזקים את שאר הצנוברים המטוגנים.
* ב-22/7/10 תתקיים ב-4Chef בתל אביב כיתת אומן בהנחייתו של חוסאם עבאס