לכדורי אנטריקוט 1 ממליחים ומפלפלים את בשר האנטריקוט. 2. לשים קלות את הבשר, ויוצרים בידיים כדורים קטנים בקוטר 2.5 ס"מ. 3. מטגנים את הבשר במחבת בשמן קנולה בגובה 1 ס"מ מכל הצדדים עד שמוכן. להיזהר לא לשרוף את הבשר: הכדורים צריכים להישאר באמצע מעט אדמדמים. 4. מניחים על נייר סופג.
לטחינה 1 שמים במעבד מזון חצי כוס טחינה גולמית, פרוסות לימון וחצי כוס מים ומפעילים לחצי דקה. 2. מוציאים ומוסיפים מים לפי הצורך עד שהטחינה נשארת סמיכה ולא נוזלית מדי. 3. מוסיפים מלח לפי הטעם. אם הטחינה נוזלית מדי יש להוסיף כף טחינה גולמית.
חציל קלוי 1 מקלפים את החציל (ללא הקצוות) , ופורסים אותו ללפרוסות בעובי חצי ס"מ לאורכו (עדיף ליצור מלבן ישר). 2. ממליחים ושמים כמה דקות בצד. 3. מנגבים את פרוסות החצילים בנייר סופג, וטובלים כל פרוסה בחלבון 4. מטגנים את החצילים משני הצדדים עד להזהבה קלה. 5. מניחים על נייר סופג, לספיגת שאריות השמן.
הרכבת המנה מורחים חצי פיתה טרייה בכף טחינה, מוסיפים פרוסת חציל, 4 כדורי אנטריקוט וכף גדושה סלט. אם יש מקום שמים כדור נוסף למעלה ועליו מעט טחינה.