1מערבבים יחד את כל מרכיבי תערובת הבשר לכדי עיסה ומאחסנים במקרר לפחות ל-30 דקות. 2. להכנת המלית: מטגנים את הבצל שקצצנו במעט שמן עד הזהבה. 3. מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון, מוסיפים את הבצל המטוגן ומתבלים במלח, פלפל שחור וכמון. 4. מוסיפים מעט שבבי צ`ילי חריף לפי מידת החריפות האהובה. טוחנים הכל למרקם גס. 5. להכנת הרוטב: מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות החתוכות ומתבלים לפי הטעם. ממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות תוך כדי ערבוב. 6. מוסיפים את מרק העוף, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. 7. להכנת הקציצות: מכינים מעיסת הבשר הטחון כדורים גדולים ויוצרים במרכזם גומה באמצעות הבוהן. 8. ממלאים את הקציצות במלית החומוס בעזרת כפית, סוגרים את הבשר על המילוי ומכדררים שוב עם ידיים רטובות. משטחים מעט את הקציצות, מטגנים טיגון קצר ומניחים על נייר סופג. 9. מחממים תנור ל-180 מעלות. 10. יוצקים את רוטב הפטריות בתבנית התנור, מניחים מעל את הקציצות הממולאות ומכניסים לתנור שחמום מראש למשך 40 דקות. יש להפוך את הקציצות פעמיים-שלוש במהלך האפייה. 11. מגישים על אורז לבן או פתיתים.