1 מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים בצל קצוץ, זרעי אניס, זרעי כוסברה ושומר קצוץ. 2. מוסיפים את הבשר, ממליחים, מפלפלים ומטגנים חצי שעה תוך כדי בחישה, עד שאין נוזלים. 3. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות נוספות. 4. מרתיחים מים בסיר, ממליחים ומוסיפים כף שמן זית. שופכים פנימה את הפולנטה תוך כדי בחישה, ומבשלים עד לקבלת מרקם דייסתי. 5. יוצקים את הפולנטה לצלחת ומעליה את הראגו. מפזרים מלמעלה עגבנייה קצוצה דק.