1 מחממים את תנור האפייה לחום של 160 מעלות.
2. מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל ומעבירים לסיר שמתאים גם לתנור, מוסיפים לסיר את הירקות, הפירות היבשים, היין, הריבה, הציר ועשבי התיבול ומערבבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור החם ל- 3.5 שעות.
3. לאחר 3.5 שעות מוציאים את הסיר מהתנור ומעבירים לכיריים, מסירים את המכסה ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים כמעט לגמרי. כעת טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. (ניתן לוותר על הכיריים ולאדות את הנוזלים בתנור, לשם כך יש להגביר את החום ל-190 מעלות ולהסיר את המכסה)
רצוי להגיש מעל אורז לבן