1 בקערה מערבבים את כל חומרי הכבישה פרט למים. 2. מעסים את תערובת התבלינים, המלח והסוכר עם הבשר. יוצקים את המים ומוודאים כי הם מכסים את הנתח. 3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 10 ימים, כאשר כל יום דואגים להפוך את הנתח בתוך הנוזל. 4. לאחר 10 ימים מוציאים את חזה העגל מנוזל הכבישה ושוטפים במים קרים. 5. מניחים את הנתח בסיר רחב עם 3 ליטר מים והתיבול. מציתים את האש ומביאים לסף רתיחה. 6. מבשלים כ-3 שעות. מורידים מן הלהבה ומצננים את הנתח בתוך נוזל הבישול. 7. פורסים ומגישים עם חרדל טוב ומלפפון חמוץ.