1 מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות, מניחים רשת במדף אחד לפני התחתון.
2. מניחים סיר כבד על הכיריים ומחממים אותו היטב.
3. מוסיפים לסיר מעט שמן זית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ואת הבשר, מזהיבים אותם היטב. מוסיפים את העצמות ומזהיבים גם אותן.
4.מוסיפים את התבלינים ואת ירקות השורש ומערבבים היטב.
5. בקערית קטנה מערבבים את אבקת המרק עם המים הרותחים (בשום אופן לא משתמשים במים קרים, הם ייקשו את הבשר)
6. מוסיפים לסיר את המרק ואת תפוחי האדמה ויוצקים מעל את היין.
7. מניחים למעלה את עלי הדפנה והפלפל האנגלי, במידת הצורך מוסיפים יין או מים רותחים בכדי לכסות את התבשיל.
8. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור החם ל- 3 שעות או עד שהבשר רך.
אם רוצים אפשר להוסיף שזיפים מיובשים וצימוקים כדי שהמנה תהיה מתוקה ואז מבשלים בנפרד אורז, ומוותרים על תפוחי האדמה.