1 מבשלים את האורז הלבן עם ¾ כוס מים רותחים, כעשרים דקות. מקררים. 2. מעבירים את האורז למעבד מזון וטוחנים אותו. 3. מעברים את האורז המבושל והטחון למחבת רחבה ויבשה, משטחים אותו לשכבה אחידה וקולים אותו עד שהוא משחים מעט. מעבירים לקערה. 4. חותכים את נתחי האנטרקוט לרצועות דקות. 5. מערבבים את חומרי המשרה בקערה עמוקה ומשרים בה את הבשר במשך שעה. 6. מסננים ומעבירים את הבשר לקערה ובה האורז הטחון. מערבבים היטב כך שהאורז הטחון יצפה היטב את כל פרוסות הבשר. 7. מחממים שמן עמוק לטיגון בסיר וכשהוא חם מאוד מטגנים בו את הבשר המצופה באורז במשך דקה. מסננים מעודפי שמן. לא נפטרים מהשמן שכן הוא ישמש אותנו לטיגון האטריות- 8. מטגנים את אטריות האורז בשמן עמוק למשך עשר שניות, עד שהן תופחות לגמרי. 9. מחממים בווק 4 כפות שמן. מטגנים בשמן החם את הג'ינג'ר, הפלפל החריף והבצל הירוק. 10. מוסיפים את הבשר והנבטים לטיגון של עוד דקה. 11. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית קטנה ומוסיפים לווק. מבשלים דקה נוספת ומסירים מן האש. 12. יוצקים את התבשיל על האטריות ומגישים מיד.