1 חותכים את החציל לפרוסות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומלח ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל עד שהחציל משחים.
2 בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שקיפות, מוסיפים את הדלעת הקצוצה ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל.
3 מסדרים את החציל בתבנית ושמים מעליו את הבשר המטוגן.
4 מערבבים בקערה את הרסק, המים והשום. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הבשר. מפזרים על הכול כוסברה קצוצה.
5 אופים במשך 45 דקות על 160 מעלות. מגישים ונהנים.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (3 מנות):
אנרגיה | 655 קלוריות |
חלבונים | 48 גרם |
פחמימות | 49 גרם |
שומנים | 30 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב של העונה החדשה