1 במחבת גדולה או סיר שטוח ורחב מחממים שמן ומטגנים את הבשר כדי לסגור את הבשר מכל צדדיו. 2. בסיר גדול מחממים שמן ומוסיפים את רסק עגבניות, מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב. 3. מוסיפים את כל יתר החומרים (מלבד הבשר) וכוס מים נוספת, בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ומנמיכים את האש. 4. מעבירים את הזנב לרוטב העגבניות וממשיכים למלא מים עד לכיסוי מוחלט של הבשר. מבשלים כשעה על אש בינונית ואז מעבירים לאש מאד קטנה. 5. את הסיר עוטפים במגבות גדולות כדי לשמור את חום הבישול בתוך הסיר. (רצוי להשיג לבני שמוט או משטח אבן לאפיית פיצות שניתן להשיג בחנויות לציוד מטבח- כדי לבודד את החום מתחתית הסיר ולמנוע חריכה של התבשיל ) 6. מבשלים כ- 4-5 שעות. כדי לבדוק אם הבשר רך דיו, נועצים סכין, הבשר אמור להיות רך מאד ואפילו עלול להתפרק מהעצם בזמן ההגשה, זה סימן שהצליח לכם. מגישים חם.