1 מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים בצד.
2 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות ומוסיפים את העוף והעצמות. מערבבים ומבשלים כשתי דקות.
3 מוסיפים את יתר המצרכים למעט הקמח, האטריות והלימון, מערבבים ומוסיפים מים חמים עד גובה הירק. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למינימום. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-30 דקות.
4 מדללים את הקמח עם כוס מים ומוסיפים למרק לאט לאט, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את האטריות ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
5 סוחטים לימון לפי הטעם ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!