המצרכים :
למילוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים שום, תימין וצ'ילי חריף. 2 מוסיפים את הבשר ומבשלים על להבה גבוהה, עד שהבשר מתפורר ומשחים מעט. 3 מוסיפים רוטב צ'ילי וסילאן ויתר התבלינים היבשים ומבשלים 5 דקות. עד שכל הנוזלים מצטמצמים. 4 מורידים את המחבת מהאש ומוסיפים את הצנוברים והפטרוזליה. מניחים לתערובת להתקרר מעט. 5 מחממים תנור ל-200 מעלות. 6 מרכיבים את הכנאפה: "פותחים" את שערות הקדאיף ומפרידים אותן היטב כדי למנוע גושים. מורחים היטב את כל השיערות בשמן זית ומחלקים את כל כמות השיערות ל-2 (שכבה תחתונה ועליונה). 7 משמנים תבנית, מניחים עליה מחצית מהקדאיף ומשטחים היטב את השיערות לשכבה אחידה. כנאפה בשרית לפני תנור | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל8 מפזרים את תערובת הבשר על הקדאיף בשכבה אחידה ומכסים בשיערות הקדאיף שנותרו (בשכבה אחידה גם הפעם). מכניסים לתנור ל-25 דקות. אם השיערות לא זהובות, משאירים בתנור לדקה-שתיים נוספות של אפייה. כנאפה בשרית אחרי תנור ולפני תוספות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל9 מגישים את הכנאפה עם טחינה (נסו להכין אותה כמו רון), פיסטוקים גרוסים ופטרוזליה וזוללים. בתאבון. כנאפה בשרית עם תוספות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |