1 שוטחים את נתח הבשר בתבנית. מזרזפים עליו מעט שמן זית. מפזרים את עלי הנענע וגרגרי הפלפל הירוק. ממליחים בעדינות רבה. מפלפלים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות. 2. מוציאים מהמקרר, מגלגלים במהודק את הבשר לגליל, כורכים סביבו חוט וקושרים. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים תבנית במעט שמן זית. מניחים בה את גליל הבשר ויוצקים עליו עוד שמן זית (ארבע כפות). 3. מכניסים את התבנית לתנור, צולים והופכים מדי פעם את הגליל עד שמשחים מכל צדדיו. יוצקים עליו את היין ומיץ הלימון ומחזירים לתנור. 4. ממשיכים בצלייה (סך כל השהייה בתנור כשעה וחצי, תלוי בגודל: פחות משקל- פחות זמן). מדי פעם יוצקים את נוזלי התבנית על הבשר, מקפידים שלא יתייבש. אם זה קורה, מוסיפים מעט מים או ציר. 5. מוציאים מהתנור, ממתינים עשר דקות, מסירים את החוט, פורסים את הגליל לפרוסות נאות, מניחים בצלחת הגשה ויוצקים מעל את כל הרוטב.