1 מקמחים את רצועות הבשר, מעבירים למסננת ומנערים היטב להסרת הקורנפלור המיותר. 2. מחממים ווק לחום גבוה מאוד, מוסיפים שמן ומחממים שנית עד שהשמן מעשן. 3. מטגנים את הבשר ב 2 חלקים כ 30 שניות בכל פעם, מסננים ומוציאים לכלי נפרד. שומרים חם. 4. מוסיפים לווק בצל ירוק חלק לבן בלבד ומקפיצים כ 1 דקה. 5. מוסיפים גזר, קישוא, מחצית מכמות הקשיו ומקפיצים כדקה נוספת. 6. מוסיפים נבטים ועלי בזיל מקפיצים מעט לפיזור אחיד ומשיבים את הבשר לווק. 7. מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים היטב כ 1/2 דקה מתחתית הווק כלפי מעלה לקבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים. 8. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הקשיו והבצל הירוק ומגישים.