אופן הכנת הפלפל צ'ומה:
1 מנקים את הפלפלים האדומים מחרצנים וגבעולים ומשרים במים לחצי שעה. 2. טוחנים במטחנת בשר יחד עם הלימונים,השום, הכמון,המלח, הפלפל ואבקת צ'ילי. 3. מוסיפים את שמן הזית ובוחשים למשחה אדומה אחידה.
מכינים את השקשוקה: 1 מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם, מכניסים פנימה את המרגז לטיגון עד להשחמה קלה. מוציאים את המרגזים. 2. מוסיפים את השום והפלפל צ'ומה לטיגון של שלוש דקות. 3. מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל וממשיכים לבשל כמה דקות. 4. מחזירים את המרגז חזרה לעגבניות. 5. שוברים פנימה את הביצים, כך שתישארנה שלמות ויפות ומבשלים על להבה נמוכה עד שהביצים מצטמקות.