1 מנקים את נתח ההודו מגידים ושאריות עור אם יש. 2. פורסים את הנתח לרצועות של 3 ס"מ. 3. מתבלים את הרצועות בתבלין השווארמה ומכניסים למקרר לשעה. 4. מוציאים את השווארמה מהמקרר ומביאים שוב לטמפ' החדר. 5. חותכים את שומן הכבש לקוביות של מילימטר-שניים. 6. בווק מחממים שמן קנולה ומטגנים בו את קוביות שומן הכבש עד שהן נמסות. 7. מוסיפים את רצועות השווארמה ומטגנים תוך כדי ערבוב על מנת שלא יידבקו, עד ששוליהן משחימים. 8. מוציאים ומעבירים לצלחת. 9. מגישים עם מגוון תוספות.