1 מקמחים את הבשר.
2 מחממים 2 כפות שמן בסיר הקדירה ומוסיפים את הבשר עד לסגירתו.
3 מחממים 2 כפות שמן במחבת בינונית ומזהיבים בה את הבצל. מוסיפים את הפלפל והקבנוס ומטגנים כדקה.
4 מוסיפים למחבת רסק עגבניות וכוס מים ומערבבים.
5 מוסיפים את תכולת המחבת לקדירה, מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה.
6 מוסיפים ציר של מרק עוף עד לכיסוי של כל הרכיבים. מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
7 לפני ההגשה מסננים את הרכיבים מהנוזלים ומגישים.