1 בסיר כבד מחממים את השמן, מפלפלים וממליחים את נתח הצ'אך ומשחימים אותו היטב מכל צדדיו. מוסיפים לסיר את הבצל והסלרי ונותנים להם להשחים מעט.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה למינימום ומבשלים תוך הפיכת הנתח מדי חצי שעה כ-4 עד 4 וחצי שעות.
3 לסלט: מחממים את המרגרינה במחבת ומזהיבים את התפוחים, מוסיפים את שאר המרכיבים, מקרמלים מעט.
4 מוציאים את הנתח מהנוזל ומצמצמים את הרוטב לרוטב סמיך, פורסים את הנתח.
5 מניחים את פרוסות הצ'אך על צלחת הגשה ויוצקים עליו מעט מהרוטב.
6 מגישים את הסלט החם לצד פרוסות הצ'אך.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!