1 להכנת הרוטב: מוזגים את היין וכל התבלינים (רוזמרין, תימין ואורגנו) לסיר, מבשלים עד לרתיחה בלי מכסה ומחכים עד ששני שליש מהיין יתאדה (זה קורה בסוף).
2 מוסיפים את החמאה ובוחשים עד שהרוטב נעשה סמיך ומבריק. מוסיפים קצת מלח ופלפל, מסננים ומניחים בצד.
3 להכנת הסטייק: מעסים את הבשר בשמן זית, מלח ופלפל. מחממים מחבת פסים לחום גבוה, מוסיפים מעט שמן זית וצורבים את הבשר מכל צדדיו למידת עשייה הרצויה (מידיום רר). מוציאים את הבשר.
4 להכנת הברוקולי: ממיסים במחבת של הסטייק חמאה ואת כל התבלינים שייספגו ברוטב. מוציאים את גבעולי התבלינים. מטגנים את פרחי הברוקולי מכל הצדדים, מוסיפים מעט מלח ומוציאים (שימו לב לא לרכך את הפרחים יתר על המידה).
5 להכנת הפירה: מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מרתיחים עם מעט מלח עד שהתפוחים מתרככים (בודקים באמצעות מזלג). מוציאים ומסננים היטב מהמים.
6 מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים את החמאה והחלב עד לקבלת מרקם גושי אך אחיד. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם (ניתן לטגן במחבת נפרדת בצל בחמאה ולהוסיף לתערובת).
7 להגשה: מניחים על מרכז הצלחת את הפירה ומשטחים מעט. מניחים עליו את נתחי הסינטה ובצד את פרחי הברוקולי המטוגנים. מזלפים מעל הכל את רוטב היין בעדינות ובנדיבות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!