1 מניחים בסיר גדול את השום החתוך, השמן, הפפריקה המתוקה והחריפה והגידים. מכסים במים עד כחמישה ס"מ מעל לגידים ומבשלים כשעה מעל להבה נמוכה. 2. לאחר כשעה מוסיפים את בשר הראש וממשיכים לבשל עד שהגידים והבשר מתרככים (לפחות שעתיים) במידת הצורך מוסיפים לתבשיל מים. 3. לאחר שהבשר התרכך מוסיפים לסיר את גרגרי החומוס ומבשלים יחד רבע שעה נוספת. 4. מוסיפים את הכמון, מבשלים עוד כ-10 דקות, מגביהים את הלהבה ונותנים לרוטב לבעבע במטרה לצמצם את הנוזלים (עדיין, יש לשמור שיישאר הרבה רוטב ושהתבשיל יהיה קטיפתי). 5. בסוף הבישול לטעום, ולהוסיף מלח לפי הצורך. אפשר לקצר את זמן הבישול בחצי, אם משתמשים בסיר לחץ.