1 מחממים את הסיר. ברגע שהוא חם, מזלפים לתוכו שמן זית ומוסיפים 6 שיני שום שלמות ורוזמרין. כשהשום מתחיל להשחים מוציאים את השום והרוזמרין.
2 סוגרים ומתבלים צוואר טלה שלם במלח ופלפל בלבד.
3 מוסיפים את רוטב העגבניות והעגבניות המשומרות לצוואר הטלה ומבשלים במכסה סגור למשך 3 וחצי עד 4 שעות.
4 מפרקים בעדינות בעזרת כפות את הבשר מהעצם והסחוס ומשאירים בסיר רק את הבשר המפורק.
5 שלב שני: מבשלים את הפסטה (צינורות) לדרגת אל דנטה ומסננים.
6 מערבבים את הפסטה יחד עם הבשר, מוסיפים שמן זית וממשיכים לבשל עוד כמה דקות.