1 הקבב: מערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. יוצרים קבבים בגודל הרצוי.
2 הסלט: מבשלים את הפריקי כמו פסטה, בסיר עם הרבה מים רותחים. אחרי 10 דקות טועמים - אם הפריקי עוד קשה, מבשלים עוד 2 דקות וטועמים שוב. אם הוא מוכן - מסננים ומצננים.
3 בזמן שהפריקי מתבשל קוצצים את כל העשבים.
4 מעבירים את הפריקי לקערת ערבוב, מוסיפים את כל מרכיבי הסלט ומערבבים.
5 לקראת ההגשה: מחממים את הסלט במחבת וצורבים את הקבב על מחבת מלוהטת. מניחים את הקבב על הסלט ומגישים עם טחינה ורכז רימונים.
* * *
קרלסברג, מותג הבירות הדני המציין 170 שנה להקמתו, גאה להציג בשיתוף המסעדות המובילות בארץ את חודש הווינטג' - חודש קולינרי ייחודי אשר יתקיים במבחר מסעדות שף בישראל, ולכבודו יצרו השפים השונים תפריט חדש ומקורי המציג את המנות האהובות והזכורות להם ביותר מתחילת דרכם המקצועית.
חודש הווינטג' ייחגג במסעדות השונות לאורך החודשים יוני-יולי - בכל שבוע יוצע לקהל הסועדים באחת מהמסעדות המשתתפות תפריט וינטג' ייחודי למשך שבוע בלבד. חודש הווינטג' מתקיים בסימן השקת מהדורת בירות מיוחדת וחגיגית אשר משחזרת, בסגנון וינטג' ייחודי, את תוויות בקבוקי קרלסברג השונים לאורך ההיסטוריה.
בין המסעדות המשתתפות: ג'ונתן פוד קלאב, פאסטל, אונזה, מריפוסה, קוואטרו, ננוצ'קה, מגדלנה, ג'קו והסדנה. מסעדת אונזה היפואית תציג תפריט מחווה למנות סטריט פוד טורקיות מסורתיות עם טוויסט יפואי, כולל מנת קבב טלה על סלט טורקי אמיתי.