1 חממים תנור ל-160 מעלות חום סטטי.
>> מתכונים לפסח
2 מחממים שמן זית בסיר מותאם לתנור (ממליצה על יציקה), מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים היטב במשך עד הזהבה מכל הצדדים.
קודם צורבים את הבשר | צילום:
ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
לפני הערבוב | צילום:
ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
3 מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפל, השום והתבלינים, מערבבים ומבשלים כ 10 דקות יחד.
4 מסדרים את הכרובית בסיר ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומעברים לתנור.
כרוביות קפואות לא יתאימו, רק טריות | צילום:
ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
5 מבשלים כשעתיים וחצי או עד ריכוך מלא של הבשר.
אין כמו טעם של בישול ארוך | צילום:
ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
בתיאבון וחג שמח!