1 חולטים את תפוחי האדמה במים רותחים כ־ 10 דקות, מסננים, מייבשים קלות וטובלים בביצה. מניחים את הפרוסות בתוך רינג בצורת מניפה.
2 מעבירים את הרינג בעדינות, עם מרית, למחבת מחוממת עם שמן זית, מכסים את המחבת ומזהיבים את תפוחי האדמה בצד אחד. מוציאים בעדינות את הרינג, הופכים את המניפה ומזהיבים גם את הצד השני. מוציאים בעדינות לצלחת.
3 במחבת נוספת מחממים שמן זית, מוסיפים את שיני השום ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את השאלוט ומבשלים כ-5, מכניסים את המנגולד ומבשלים כ-7 דקות, עד לריכוך.
4 במחבת שלישית עם שמן זית צורבים את הצלעות משני צדן, עד שהשומן הופך פריך. מעבירים את המחבת לתנור חם (200 מעלות) לכ-14 דקות ומוציאים ל-10 דקות מנוחה. מפרידים את הצלעות לזוגות.
5 הגשה: על צלחת הגשה מניחים את מניפת תפוחי האדמה, לצדה מנגולד וצלעות כבש.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים