1 קוצצים דק את הבצל.
2 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים בה את הבצל עד להזהבה. מסירים מהאש ומניחים בצד.
3 מעבירים את הבשר לקערה גדולה ומוסיפים את הביצה ואת פירורי הלחם. קוצצים דק את הפטרוזיליה ומוסיפים גם אותה.
4 מעבירים את הבצל המטוגן שהתקרר בינתיים יחד עם השמן שבו טוגן אל הקערה ולשים יחד עד לקבלת עיסה אחידה. מתבלים במלח ובפלפל שחור, לשים יחד הכל כ-2 דקות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
5 מחממים במחבת רחבה שמן לטיגון בגובה 1 וחצי ס"מ. יוצרים מן התערובת קציצות בגודל אגוז מלך, זהות בגודלן, מטגנים אותן משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
6 מחממים את השמן בסיר רחב. פורסים את הכרישה דק ומטגנים קלות עד שהפרוסות הופכות שקופות. פורסים גם את שיני השום, מוסיפים אל השמן, מטגנים במשך כדקה נוספת עד להזהבה ומקפידים שלא לשרוף.
7 שוטפים היטב את הלימונים, קוצצים דק עם הקליפה ונפטרים מהגרעינים. מוסיפים את הלימון הקצוץ ואת המיץ הניגר ממנו אל המחבת. קוצצים את הפטרוזיליה, מפרידים את עלי התימין ומוסיפים גם אותם. מערבבים ומבשלים במשך כ-2 דקות על אש בינונית.
8 מוסיפים את הקציצות המטוגנות, מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך כ–5 דקות עד שהטעמים מתאחדים. מתבלים במלח ובפלפל שחור.
9 מבשלים את הפסטה בסיר עם הרבה מים רותחים, 1 כף שמן וקמצוץ מלח עד לדרגת אל דנטה (הפסטה רכה אך מרכזה עודנו נוקשה מעט). מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים לסיר. מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה רחבה.
10 מגישים מיד עם עגבניות קצוצות וכוס יין לבן וקר.