1 מכינים את לחם התירס: מערבבים את הפולנטה ואת החלב ומניחים למנוחה כ- 10 דקות, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים באמצעות מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבניות סברינה משומנות ואופים בתנור בחום 180 מעלות כ-15 דקות או יותר בהתאם לגודל התבניות.
2 מכינים את הצ'אטני: חותכים את האננס לקוביות קטנות, מניחים בסיר עם שאר החומרים ומבשלים עד לאידוי מוחלט של הנוזלים. שומרים.
3 מכינים את הרוטב לספייריבס: בסיר קטן מחממים מעט שמן, מוסיפים את מחית הקארי האדום ומטגנים מספר שניות, מוסיפים את הנוזלים והסוכר ומבשלים כ-5 דקות.
4 מתבלים את הספיירביס במלח ובלפלפל ומשחימים בעדינות משני הצדדים במחבת. מעבירים לתבנית ויוצקים מעל את הרוטב, מכניסים לתנור חם לצלייה במשך 20 דקות.
5 מקפיצים את עלי הפאק צ'וי במחבת עם מעט שמן, מוסיפים את השום הכתוש ואת הסויה.
6 בצלחת הגשה מניחים את הפאק צ'וי המוקפץ, לצידו מניחים לחם תירס ועליו מעט צ'אטני אננס ואת נתח הספייריבס. מעטרים בעלי כוסברה, בצל ירוק ובבוטנים קלויים קצוצים. מגישים מייד.