אוכל
אוכל

נזיד שעועית ותרד (בְּקָייְלָה)

מתכון שדורש סבלנות, אבל מתגמל על כל דקה שבה עמדתם מעל הסיר וטיפלתם במסירות בתרד עד שנהיה כהה כהה. טעים בטירוף, חגיגי והכי חשוב: מושלם עם בשר או בלי. הנה מנה שחייבים להכין עד סוף החורף הנוכחי

| ספר הקוסקוס הגדול, הוצאת כנרת | פורסם  06:59 
נזיד שעועית ותרד (צילום: אורי וחנה סרור, ספר הקוסקוס הגדול, הוצאת כנרת)
צילום: אורי וחנה סרור, ספר הקוסקוס הגדול, הוצאת כנרת