1 מטגנים את הבצל בסיר כבד עד הזהבה. 2. קוצצים את הבשרים ומוסיפים לטיגון תוך כדי ערבוב. 3. מוסיפים את הצנוברים, השקדים והאגוזים, ואז את האורז, התבלינים והצימוקים וממשיכים לערבב. 4. מוסיפים את המים הרותחים, מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות על אש קטנה. מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 15 דקות (האורז אמור להיות חצי מבושל). 5. מוציאים את תערובת המילוי לקערה, מערבבים ומצננים מעט. 6. ממלאים את הכיס של שוק הטלה וקושרים את הפתח כדי שהמילוי לא יברח. 7. מערבבים את חומרי תערובת התיבול ומורחים את השוק. 8. מניחים את השוק בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 15 דקות. 9. מכסים את השוק היטב בנייר כסף ומורידים את הטמפ' ל-180. אופים עוד שעה וחצי. אפשרות נוספת: מורידים את הטמפרטורה ל-130 מעלות ואופים עוד שלוש שעות.