1 מערבבים את כל חומרי הקציצות, כולל שמן הזית, עד לקבלת עיסה אחידה. מתבלים לפי הטעם. התיבול לא צריך להיות דומיננטי. מכניסים את התערובת למקרר ל-20-30 דקות.
2 מוציאים את התערובת מהמקרר ומכינים ממנה קציצות. מטגנים בשמן חם עד השחמה קלה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
3 מטגנים את הבצלים שקצצנו גס בשמן שבו טיגנו את הקציצות, תוך כדי גירוד תחתית הסיר מהבשר שנדבק בו.
4 מטגנים בסבלנות על אש נמוכה עד שהבצל משחים.
5 מוסיפים את שיני השום ומערבבים עד שמרגישים היטב את ריחו. מוסיפים את הגזרים שפרסנו לטבעות ואת הקמח ובוחשים היטב.
6 מוסיפים את מרק הבצל (1 כף אבקה מרק מומסת ב-1 כוס מים רותחים). בשלב זה הרוטב סמיך ביותר בגלל הקמח. מוסיפים מיד את הבירה הלבנה ומערבבים היטב.
7 מוסיפים את תפוחי האדמה שחתכנו לפרוסות לא דקות מידי, מתבלים ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
8 לבסוף מוסיפים את הקציצות שטיגנו קודם, מניחים על תפוחי האדמה ולא מערבבים.
9 מעבירים את הסיר לתנור ומחממים שעה וחצי בחום של 180 מעלות.