1 מחממים תנור ל- 220 מעלות 2. מתבלים את הבשר במעט מלח גס ופלפל שחור 3. מחממים מחבת עם מעט שמן, צורבים את הבשר מכל צדדיו, מוציאים אותו מהמחבת ומניחים בתבנית. 4. לאותה מחבת מוסיפים את ירקות השורש (פרט לעגבנייה) ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. 5. מוסיפים למחבת את כל שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה ושופכים לתבנית על נתח הבשר. 6. מכניסים את שק התבלינים, מכסים את התבנית בניר אלומיניום וצולים בתנור כחצי שעה. 7. לאחר כחצי שעה מורידים את חום התנור ל- 180 מעלות לעוד כשעתיים וחצי. אחרי שעתיים וחצי יש לדקור את הבשר בעזרת סכין ולבדוק שהוא רך מספיק. 8. מוציאים ומגישים את הבשר בציר, כשירקות השורש מוגשים מסביב. 9. מקשטים בעלי תימין טריים. ניתן גם לפרוס את נתח הבשר לפני ההגשה.
* ניתן להכין אותו מתכון גם עם בשר עגל או טלה (צוואר או כתף).