המצרכים :לקציצות:
לפסטה והרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את חומרי הקציצות ושומרים במקרר. 2 חותכים את החציל לקוביות ומסדרים בתבנית התנור בשכבה אחת. מרססים בשמן, ממליחים וצולים ב-200 מעלות כ-20 דקות. 3 בינתיים מניחים על הכיריים סיר רחב עם שמן זית. פורסים את עגבניות השרי ומכניסים לסיר. מוסיפים שום כתוש, תבלינים וסילאן ומחממים על להבה קטנה תוך ערבוב עד שהעגבניות מגירות נוזלים. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 4 מוסיפים את החצילים וחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים עוד רבע שעה. 5. יוצרים קציצות עגולות מתערובת הבשר. מניחים ברוטב הרוטב את ה"קינים" (לא מבושלים) של הפסטה ובתוך כל אחד מניחים קציצה. מבשלים על אש קטנה עד שהפסטה רכה והקציצות מבושלות. |