1 מחממים במחבת חצי כוס שמן סויה.
2 כשהשמן רותח מוסיפים את הבצלים ומטגנים במשך 3 דקות.
3 מוסיפים למחבת גזר, מלח, פלפל שחור ואבורכיה, סוגרים את המכסה ומחכים במשך 8 דקות. בתום 8 הדקות מוסיפים לאותה המחבת פלפל חריף, סלרי, אריסה, אבקת מרק עוף ואת המים.
4 מטבלים את הצלעות עם מעט מלח ופלפל שחור.
5 מחממים שמן במחבת נוספת ומטגנים על אש נמוכה את הצלעות מכל צדדיהן עד להשחמה.
6 מניחים על גבי הפיתה הדרוזית את תערובת הבצלים ומעליה מניחים את צלעות הכבש.
7 לפני ההגשה מפזרים חופן פטרוזיליה קצוצה על המנה.