1 חותכים את התפו"א לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומטגנים בשמן זית (6 דק', תלוי במידת הפריכות הרצויה).
2 מטגנים את האנטרקוט במעט שמן זית - 5 דק' (מדיום).
3 מטגנים את הביצה (בשומן הבשר ושמן הזית - 2 דק').
4 מניחים את התפו"א על בלוק קצבים, מעליהם את הסטייק ולבסוף ביצת העין (ממש עם ההגשה).
טיפים להכנה: מכיוון שזוהי מנה פשוטה ביסודה, הטיפ החשוב ביותר הינו איכות המרכיבים לצד טיפול מינימלי בהם. בנוסף רצוי מאוד להכין את המנה ממש בסמוך לאכילה. מובן מאליו שיש להתחיל עם טיגון תפו"א.
סימון תזונתי עבור כל המתכון:
קלוריות | 1070 אנרגיה |
חלבונים | 63.73 גרם |
פחמימות | 29.78 גרם |
שומנים | 76.39 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה