1 מחממים שמן בסיר גדול ומוסיפים את קוביות הבשר עד לסגירה בלבד. מוציאים לקערה.
2 לאותו השמן מוסיפים את הבצל הקצוץ גס מערבבים עם כף עץ ומגרדים את שאריות הבשר שנדבקו לקרקעית הסיר. מטגנים את הבצל עד הזהבה ומתחילים בתהליך סידור החומרים.
3 שכבה ראשונה מפזרים את תפוחי האדמה ,הבטטות ,שורש הפטרוזיליה וחצי משיני השום חצויות.
4 שכבה שנייה מפזרים את קוביות הבשר ומתבלים.
5 שכבה שלישית מפזרים את עלי המנגולד שיכסו את כל הבשר.
6 שכבה רביעית מפזרים את הגזרים, קוביות הדלעת, שארית שיני השום, גבעולי הסלרי, פרוסות בטטות ועלי פטרוזיליה קצוצים.
7 מתבלים בנדיבות מעל כל השכבות, מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות ויוצקים מים רתוחים עד קצת פחות מגובה הירקות. חשוב שהנוזלים לא יכסו את גובה הירקות לפני הבישול.
8 מבשלים על אש נמוכה כשעתיים ומעבירים לתנור לעוד 3 שעות לאפייה ב-100 מעלות.