1 מנקים את השייטל היטב ופורסים לפרוסות דקות. 2. כותשים יחד את הפלפל הירוק החריף עם הג'ינג'ר, השום, כוכבי האניס, זרעי הכוסברה, עלי הנענע וגרירת הלימון. 3. מערבבים את המשחה שנוצרה עם שמן הזית, ומשרים את פרוסות השייטל במרינדה למשך שש שעות לערך. 4. מחממים מחבת ברזל עד שהיא מתלהטת. 5. מוציאים את פרוסות השייטל מהמרינדה וצורבים על המחבת הלוהטת דקה-שתיים על כל צד. 6. בהגשה מפזרים מעט מלח ים גס על כל פרוסת שייטל צרובה, ואוכלים בתענוג רב.