לטגן בצל גדול להזהבה להוסיף את הבשר הטחון חצי קילו לערבב עד לשינוי צבע, לאחר מכן להוסיף את 3 הגזרים המגוררים, לערבב בצד שלוש כפות רסק עגבניות פפריקה מתוקה מלח פלפל שחור וכף אבקת מרק למזוג מעל כוס מים רותחים ולערבב היטב שלא יהיו גושים לשפוך על גבי תערובת הבשר לערבב ולהניח בצד בינתיים להרתיח בסיר מים עם מלח ולהכניס פנימה חצי חבילת איטריות אוסם בינוניות (יש רחבות ויש דקות) לבשל כפי שכתוב על גבי האריזה לכבות האש לסנן ולשפוך על תערובת הבשר
בקערה נוספת לשבור שתי בצים לערבב היטב ולמזוג על גבי התערבת לערבב היטב ולמזוג לתבנית משומנת היטב לתנור 180 מעלות 35-40 דקות