1 הכנת ההמבורגר: מערבבים את הבשר עם הבצל, מלח ופלפל (טועמים), צרים מהתערובת 6 קציצות גדולות ומהודקות. מניחים על מחבת טפלון חמה ומטגנים משני הצדדים עד שההמבורגר שחום ופריך. 2. שמים את המבורגר על הלחמניה, מניחים עליו את העגבניה ובצל ומגישים עם צ'יפס מתובל וסלט ירוק. 3. הכנת הצ'יפס המתובל: מבשלים את תפוחי האדמה במים, מלח ומיץ הלימון עד שהם מתרככים מעט. 4. מחממים שמן לטיגון עמוק 5. מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים אותם היטב . 6. מטגנים בשמן החם עד להזהבה. 7. מערבבים את כל התבלינים ומעבירים לשקית אפייה או קערה רחבה 8. מוציאים את תפוחי האדמה מהשמן ומנערים אותם בתערובת תבלינים, כך שיצופו היטב בתבלינים.