1 מטגנים יחד פטרוזיליה, כוסברה שמבלילה ובצל ירוק במעט שמן ועל חום נמוך. כשמתחיל להשחיר מכבים את האש.
2 בסיר גדול מטגנים בצל ומוסיפים כורכום. מוסיפים פטרוזיליה כוסברה ושמבלילה ואת הבצל הירוק. מטגנים יחד 5 דקות.
3 מוסיפים את הבשר, השעועית המושרת , הלימון הפרסי והלימון הסחוט.
4 מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים שתי כפות מלח ומנמיכים את האש לשעתיים וחצי.
6 בודקים טעמים וכשהשעועית רכה ומוכנה לאכילה מורידים מהאש. טועמים ומתקנים תיבול.