פיצת אנטרקוט משודרגתוריאציה של פיצה עם אנטרקוט וחצילים מטוגנים עלי ראשד ובצל, לצד רוטב שמנת חרדל ובצל. עשרים דקות עבודה ולפניכם בצק שטוגן במיצי אנטרקוט ונתחי בשר מעליו![]()
צילום: דניאל בר און
|
המצרכים :לאנטרקוט:
לחצילים:
לבצק:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 החצילים: חותכים חצילים לרצועות, מטגנים עד להזהבה ושמים בצד. מוסיפים לקערה עם החצילים בצל חתוך לרצועות, עשב התיבול הירוק, רוטב היוזו ושמן ומערבבים היטב. 2 הרוטב: מטגנים בצל חתוך לרצועות ושום במחבת, מוסיפים שמנת וחרדל, מבשלים כ-5 דקות. 3 הבצק: מערבבים יחד קמח ומים עד לקבלת בצק, מניחים בצד ל-15 דקות, מרדדים לגודל של צלחת (עיגול) בעובי של כחצי ס"מ, ממתינים 10 דקות, שמים בתנור בחום 180 מעלות ל-2 דקות, הופכים צד ל-2 דקות נוספות. 4 במקביל במחבת לוהטת עם מעט שמן זית צורבים את קוביות האנטריקוט במשך דקה וחצי ומוציאים. 5 מהתנור מעבירים את הבצק למחבת של האנטרקוט ומטגנים עם כל המיצים עד שהבצק הופך לקריספי. 6 הרכבת המנה: מניחים את הבצק על צלחת עגולה, מפזרים חתיכות מהאנטרקוט ומניחים את החצילים במרכז. מוזגים רוטב לצלוחית ומגישים ליד. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|