שמים בקערה גדולה את המרגרינה, מים חמים, ומלח. מוסיפים את הבצק תוך ערבוב ובחישה. לשים עד קבלת בצק חלק ואחיד. מכסים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט. למילוי: מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא רק מתחיל להזהיב. מוסיפים מיד את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר משחים מעט. מוסיפים את הפפריקה, כמון, מלח ופלפל ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הצימוקים והזיתים ומטגנים עוד דקה. מורידים מהאש ומקררים. מרדדים את הבצק לעלים דקים למדי. חותכים עיגולים בקוטר של כ-10 ס"מ. שמים במרכז כל עיגול בצק 2 כפות מילוי בשר ומוסיפים רבע ביצה קשה. מקפלים לשניים, לחצי סהר. מהדקים וצובטים לדוגמה נאה. מורחים ביצה טרופה ואופים בחום של 190 מעלות כ-20-3- דקות עד שפני האמפנדס שחומים. אפשר גם לטגן את האמפנדוס בשמן עמוק עד שהם שחומים. מסיגים בנייר מטבח ומגישים חם.