1 להכנת המחית: מאדים את הבצל, השום והתימין בשמן זית. מוסיפים את גרעיני התירס, מלח ושאטה חריף לפי הטעם.
2 מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים ביחד כ-20 דקות. טוחנים במעבד מזון ומוסיפים את החלמונים תוך כדי ערבוב.
3 להכנת הבשר: מאדים את הבצל והשום בשמן זית, מוסיפים את הבשר בהדרגה וסוגרים היטב.
4 מוסיפים רסק עגבניות, מלח, החריף ואת קוביות העגבנייה.
5 מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות ומסננים.
6 מעבירים את הבשר המסונן לתבנית אפייה (פיירקס), מכסים את התחתית עם הבשר ומהדקים מעט.
7 מסדרים את מחית התירס מעל הבשר ומפזרים מעל התירס מעט פירורי לחם ופרמזן מגורד.
8 אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה שעה ומגישים מיד.