כבד אווז טרי מסוג א' – 150 גרם לסועד, פרוס לפרוסות בעובי 1 סנטימטר
מעט שמן
לרוטב:
1/2 קילוגרם תערובת של פטל, אוכמניות, דובדבנים ודומדמניות (נמכר קפוא בכל סופרמרקט)
5 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס יין אדום
1/2 כוס גרנדין/מיץ רימונים
אופן ההכנה:
1 מטגנים את פרוסות כבד האווז עם מעט שמן, כדקה מכל צד.
2. הכנת הרוטב: מבשלים את כל החומרים כ-20 דקות, עד שהרוטב הופך סמיך ומקבל מרקם דומה לריבה.
3. הגשה: בכל צלחת מניחים 2 נתחים של כבד אווז ומעט רוטב. ניתן לקשט מעל בעירית קצוצה.