1 מטגנים בסיר את קוביות הבצל עד להשחמה, מוסיפים את החמוציות וכוס אורז וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות. 2. מוסיפים את המים הרותחים, כפית מלח וסוגרים את המכסה ומבשלים במשך 30 דקות על אש קטנה. בזמן הבישול בודקים בעזרת מזלג את תחתית הסיר, אם האורז נדבר לתחתית - האורז מוכן. 3. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות. 4. צורבים על מחבת פסים במשך מספר דקות את כל הצדדים של נתח האנטריקוט ומוציאים לצלחת. 5. לאותה מחבת פסים מוסיפים יין אדום, סוכר, בצלצלי שאלוט וטימין ומרתיחים עד לצמצום הרוטב ולקבלת מצב של קרמל 6. שופכים את הרוטב על נתח האנטריקוט ומגישים.