מחממים מחבת כבדה על להבה גבוהה וממיסים בה כ-2 כפות חמאה. מניחים את הבשר על המחבת, כשהוא נחרך מעט הופכים לצד השני, מנמיכים קצת את הלהבה וחוזרים על הפעולה הקודמת. חשוב לציין כי הפעולה אורכת דקות אחדות בלבד ותלויה במידה העשייה המועדפת עליכם. בתום הצלייה מוציאים את הפילה מהמחבת ושומרים אותו במקום חמים. מבלי לנקותה או להסירה מהאש מבשלים במחבת את רוטב, השמנת היין והפטריות: יוצקים את היין למחבת ומערבבים, לאחר כדקה מוסיפים למחבת את עשבי התיבול והפטריות. כשהפטריות הופכות למעט כהות יותר, מוסיפים למחבת את השמנת ומבשלים את הרוטב תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך. כעת מוסיפים פרמזן ונותנים לו להיבלע ברוטב החם. שופכים את הרוטב על הבשר ומגישים.